Nyheder

Den gode samtale - med familien

Seminar 28. marts 2014
Fredag den 28.03.2014  kl. 10.30 – 17
Liselund kursuscenter, Slotsalleen 44, Slagelse.

I almen praksis er vi familelæger. Ofte kender vi hele familien. Fra tidligt i medicinstudiet er vi blevet oplært i betydningen af at lytning er en vigtig del af dialogen med vore patienter. Men hvordan foregår det, når flere familiemedlemmer eller hele familien har et problem de henvender sig med? Hvordan forstår vi og bruger den viden, vi har fra familien i mødet med den enkelte patient?
På seminaret tager vi udgang i familesyn og samtale med hele familien.
At lytte og tale med familier har Ib Neubauer mange års erfaring med og vil gerne demonstrere dette i dialog med deltagerne.
Ib Neubauer er autoriseret supervisor og familie- og psykoterapeut, uddannet i familieterapi ved Kempler Instituttet og Family Institute of London. Han er tilknyttet Psykoterapeutisk institut, Århus. Han arbejder ud fra et psykodynamisk grundlag med et humanistisk eksistentielt værdigrundlag og hans terapeutiske tilgang er oplevelsesorienteret.
Målgruppe: Praktiserende læger og uddannelseslæger på vej til almen praksis samt andre interesserede.
Form: Teoretisk oplæg, diskussion og supervision i Balintgrupper.
Oplægsholder: . Speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri Ib Neubauer, supervisor og familie- og psykoterapeut
Tid og sted: Fredag den 28.03.2014  kl. 10.30 – 17 på Liselund kursuscenter, Slotsalleen 44, Slagelse.
Kursusafgift Seminar: Medlemmer 1400 kr., ikke-medlemmer 1800 kr., yngre læger samt pensionister 900 kr. Der ansøges om refusion fra efteruddannelsesfonden.
For deltagere i aftenens generalforsamling i Selskab for samtale og supervision i almen praksis er selskabet vært ved et let aftensmåltid.   Tilmelding til seminar: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 1. februar 2014. Tilmelding er bindende fra denne dato. Fuldstændigt program og oplysning om betaling mm. fremsendes efter 1.februar 2014.