Aktiviteter

7. seminar i supervisoruddannelsen

28-30/11 2013

Workshop med supervision af supervision

Liselund d. 24. november 2017

med

Jan-Helge Larsen og Jørgen Strøbech

Sæt X i kalenderen nu!

Årligt tilbagevendende mulighed for at mødes med andre supervisorer. Vi udveksler ideer og erfaringer, vi modtager supervision af vores supervisioner og vi eksperimenterer med forskellige supervisionsformer.

Nærmere oplysninger om tilmelding og program følger, når vi kommer lidt nærmere datoen.

Uddannelse i supervision

Uddannelse i supervision
Selskab for Samtale og Supervision i Almen praksis annoncerer hermed den årlige optagelse af nye deltagere på supervisoruddannelsen. Seminarrækken, 9 i alt over 3 år, vil kvalificere til supervision af kolleger dels i fase-III af speciallægeuddannelsen dels supervision af supervisionsgrupper i almen praksis.
Uddannelsen tager udgangspunkt i psykodynamisk tænkning. Hvert seminar har en tematisk overskrift. Relevant litteratur bliver udsendt til gennemlæsning før seminaret. På seminaret vil der være korte teoretiske oplæg, supervision af supervision i smågrupper og supervision i Fishbowls med skriftlige opgaver til efterfølgende diskussion. Deltagerne skiftes til at bringe materiale til supervision og skiftes til at supervisere. Der vil blive tid til fordybelse og der vil kunne forekomme indslag af humor.
Under uddannelsen forventes deltagerne at etablere lokale supervisionsgrupper med mulighed for supervision af supervision. Smågrupperne på uddannelsen forsøges sammensat
således, at denne funktion understøttes.
Uddannelsen afsluttes med et kursusbevis for gennemført uddannelse. Kursusbeviset beskriver indhold og omfang af uddannelsen. Opnåelse af kursusbevis forudsætter mindst 85% aktiv tilstedeværelse i forløbet.
Uddannelsen er åben for nye deltagere hvert år i november. se www.samtaleogsupervision.dk
Målgruppe: praktiserende læger med mindst 2 års erfaring fra deltagelse i supervisionsgruppe og med mindst 5 års erfaring fra egen praksis.
Det forventes at deltagerne i løbet af uddannelsen kan bringe materiale til supervision om problemer i supervision.
Uddannelsen vil støtte deltagerne i at etablere lokal supervisionsgruppe.
Omfang: Uddannelsen løber over 3 år med tre internatkurser per år (november, februar og april) i alt 9 seminarer, forløbende fra torsdag middag til lørdag middag.
Afhængigt af deltagerantal kan hver deltager forvente 2-3 referent opgaver, og 3-4 fremlæggelser af supervisions materiale i kursusforløbet.
Undervisere: Uddannelsen vil have 3 faste lærere:
Overlæge, speciallæge i psykiatri Tove Mathiesen, overlæge, speciallæge i almen medicin Erik Pedersen og speciallæge i almen medicin og formand for Selskab
for Samtale og Supervision i Almen Praksis Jørgen Strøbech.
International gæstelærer 20-22/3 2014 psykolog, ph D Robi Friedman.
Tid: 28-30/11 2013, 30/1-1/2 og 20-22/3 2014.
Sted: Liselund, Slagelse.
Pris for medlemmer af selskabet: 8.500,-/ ikke medlemmer 10.000,- per seminar inkl. overnatning og forplejning, i alt kr. 76.500,- for hele forløbet.
Kursusafgift betales forud for 1 år (kr. 25.500,-). Prisstigning under forløbet kan forekomme.
Der ydes tilskud fra efteruddannelsesfonden.
Tilmelding: I år kan der optages 9 kursister, hvorfor tilmelding bør ske snarest på e-mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Yderligere oplysninger: www.samtaleogsupervision.dk eller ved henvendelse til Jørgen Strøbech på e-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Du kan få en brochure om selskabet her

Præsentation supervisoruddannelse

Præsentation af Supervisoruddannelse for praktiserende læger.


 Vi vil gerne invitere alle interesserede til en aften om samtale og supervision.

Der vil være mulighed for at drøfte egne sager i gruppesupervision og møde nogle af deltagerne og lærerne på Supervisoruddannelsen.

Tid: Torsdag den 10.april2014 kl 19.00

Sted: Lægerne i Solbjerg, Solbjerg Hedevej 43, 8355 Solbjerg

Tilmelding ikke nødvendig; men gerne til  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. af hensyn til traktementet.

Yderligere oplysninger hos Erik Pedersen Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Tove Mathiesen Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med venlig hilsen

Astrid Vase, Bodil Bech og Lene Skovmose

Tove Mathiesen og Erik Pedersen